Krijg ik een orderbevestiging?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Binnen enkele seconden na het plaatsen van je bestelling ontvang je de orderbevestiging op het emailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Indien je geen orderbevestiging hebt ontvangen en je deze ook niet kan vinden in je ongewenste inbox, dan zit er mogelijk een typefout in je emailadres. Neem in dat geval contact op met ons serviceteam via het contactformulier.

Login op je MY PB. Account om het volledige overzicht van je bestellingen te zien.