Herroepingsrecht

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel te ontbinden (herroepingsrecht).
Dit termijn mag je gebruiken om het artikel te passen, te bekijken en te beoordelen, tenzij anders vermeld. Sommige hygiëneproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

• waarop je het artikel ontvangen hebt
• bij meerdere artikelen in één bestelling; op het moment waarop alle artikelen ontvangen zijn
Na de herroepingstermijn heb je 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen naar ons.

Je kunt 14 dagen na ontvangst van je bestelling gebruik maken van het herroepingsrecht (formulier) of door het geven van een retouropdracht via de site. Na het verkrijgen van een uniek retournummer kan het artikel via een van de onderstaande opties naar ons worden verstuurd;

Gratis met PostNL retourservice binnen Nederland
Lever je pakket gratis in bij een PostNL-punt en maak hierbij gebruik van de retoursticker met antwoordnummer die bij je bestelling wordt toegevoegd. Een PostNL-punt bij jou in de buurt is te vinden via de locatiewijzer van PostNL. Na inlevering van je pakket ontvang je van PostNL een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de PostNL website. Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail.

Gratis met UPS voor België, Luxemburg, Duitsland en Engeland
Plak de bijgeleverde retoursticker van UPS op je pakket en lever je pakket af bij een UPS-servicepunt. Bekijk de locatiewijzer van UPS voor een UPS-servicepunt bij jou in de buurt. Na inlevering van je pakket ontvang je van UPS een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de UPS website. Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail.

Langsbrengen in Haarlem
Je kunt het pakket uiteraard ook tijdens kantooruren langsbrengen bij Perfectly Basics B.V. aan de A. Hofmanweg 2D, 2031 BH in Haarlem. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 09.30 tot 17.30 uur.

Terugsturen op eigen kosten vanuit overige landen

Na het aanmelden van een retour via onze website, krijg je een retournummer in de mail.
Vermeld dit retour-nummer op jouw pakket en verstuur het voldoende gefrankeerd naar Perfectly Basics BV, A. Hofmanweg 2D, 2031 BH Haarlem Nederland.
Zodra wij je retour pakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail.

Terugsturen vanuit de Verenigde Staten
Retourzendingen vanuit de Verenigde Staten worden alleen geaccepteerd met UPS-verzending. Lever je pakket gratis in bij een UPS servicepunt en maak hierbij gebruik van het UPS retourlabel die je na het aanmelden van je retour per e-mail ontvangt. Volg onderstaande stappen om er zeker van te zijn dat wij je retourpakket correct ontvangen.

Meld je retour aan via onze website of mail naar service@perfectlybasics.nl om ons te informeren over je retour. Vermeld in de e-mail of je geld retour wilt of shoptegoed. Na het aanmelden ontvang je een retournummer van ons en een retourlabel van UPS per e-mail. Print het retourlabel uit en plak zichtbaar op het pakket.Belangrijk: vermeld ook het retournummer duidelijk op het pakket.
Het pakket moet worden afgegeven bij een UPS servicepunt* - geheel kosteloos!
Een UPS-servicepunt bij jou in de buurt is te vinden via de locatiewijzer van UPS. Na inlevering van je pakket ontvang je van UPS een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de UPS website.
Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail.

*Om er zeker van te zijn dat jouw retourpakket binnen ons retourbeleid valt, is het belangrijk te weten dat het retourneren van een pakket vanuit de Verenigde Statenalleen is toegestaan via UPS- geheel kosteloos! Retourpakketten die verzonden worden met overige postbedrijven worden niet geaccepteerd door Perfectly Basics.

Retourvoorwaarden (indien redelijkerwijs mogelijk):
• het artikel compleet is, inclusief de labels.
• in de originele staat en verpakking.''

De producten mag je beoordelen/passen zoals in een winkel ook mogelijk is. Echter, indien er waardevermindering ontstaat door gebruik van het product anders dan alleen voor de beoordeling, ben je hiervoor aansprakelijk.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, is het voldoende om de te retourneren artikelen online te registreren en deze gratis te versturen via de PostNL retourservice (alleen binnen Nederland), gratis met UPS (voor België, Luxemburg en Engeland) voor eigen kosten via de post of door het langs te brengen op ons hoofdkantoor in Haarlem.

Je kunt ook door het invullen van het herroepingsrecht-formulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht dit formulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het verwerken van de retour in onze administratie een tegoed ontstaan dan storten wij dit terug.

"Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Je ontvangt het bedrag terug via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt."

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1