Hoe plaats ik een bestelling?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Een bestelling plaatsen kan onder een eigen account of zonder account.

Hoe plaats ik een bestelling?

• Plaats het gewenste artikel - in de juiste maat en kleur - in de winkelmand en shop verder tot de winkelmand naar wens is gevuld.
  • Klik op de winkelmand knop om de bestelling af te ronden. In de winkelmand omgeving is het nog mogelijk om items te wijzigen/verwijderen.
  • De verdere betaling wijst zich vanzelf.

Ga naar deze pagina voor meer informatie over verschillende betaalmethodes, terugstorten, giftcards, actiecodes en een veilige betaalomgeving. Het is niet mogelijk om meerdere actie-, gift- of kortingscodes te gebruiken bij het plaatsen van een bestelling.