Mijn betaling wordt niet geaccepteerd, wat nu?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

In het geval dat een betaling wordt geweigerd, raden we het volgende aan:

• Neem contact op met je bank of creditcardmaatschappij om te achterhalen wat er mogelijk misgaat. Zij kunnen vaak direct inzicht geven in de situatie.
  • Verwijder de website cookies of probeer de bestelling te plaatsen via een andere browser of met een ander apparaat.
  • Als het nog steeds niet lukt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam via het contactformulier of op telefoonnummer: +31 (0)235320373. Het serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 9:30 - 17:30 uur.