Wat zijn de prijsafspraken?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Prijswijziging
De prijzen kunnen veranderen als gevolg van verschillende commerciële factoren. Dit kan onder andere afhankelijk zijn van de marktvraag, beschikbaarheid van producten, kosten van grondstoffen en eventuele prijsverhogingen of afprijzing. De prijs die geldt op het moment dat je de bestelling plaatst is de prijs die van toepassing is op jouw specifieke bestelling. Eventuele prijsveranderingen die na dat moment plaatsvinden, zullen geen invloed hebben op de prijs van jouw bestelling, tenzij anders overeengekomen.

BTW
Als je een bestelling plaatst en je binnen de EU woont, dan is de prijs die je ziet op de website inclusief 21% BTW. Voor klanten die buiten de EU wonen, waar geen BTW verschuldigd is, kan de prijs anders zijn. In dit geval wordt de BTW niet in rekening gebracht en kan de prijs lager zijn.

Houd er rekening mee dat bestellingen buiten Europa altijd te maken kunnen krijgen met kosten voor invoerrechten en kosten voor lokale BTW. Het is raadzaam om contact op te nemen met de desbetreffende autoriteiten om meer informatie te verkrijgen over eventuele belastingen of invoerrechten bij internationale bestellingen.

Afprijzing
Wij bieden een aanpassing van de verkoopprijs aan op artikelen die tot 7 dagen voor de begindatum van de sale zijn besteld. Omdat het aanbod vaak al beperkt is zodra een item de sale in gaat word je verzoek alleen goedgekeurd als het artikel op dat moment nog in dezelfde kleur en maat beschikbaar is. Na goedkeuring ontvang je het prijsverschil terug in de vorm van shoptegoed. Hetzelfde geldt voor sale items die later verder worden afgeprijsd.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1