Wat voor advies bieden jullie aan op de website?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bij PB. staan onze klanten centraal dus bieden we graag onze in-house expertise op verschillende manieren aan, zodat shoppen voor jou makkelijker en leuker wordt.

Maatadvies per item
Maatadviezen zijn per item, op de product pagina te vinden op twee manieren:
- In de maattabel staan alle afmetingen van een artikel. Deze maten worden door onszelf opgemeten.
- In de bulletpoints staat altijd een pasvorm omschreven en in sommige gevallen een extra maatadvies.

Persoonlijk styling- of garderobeadvies van onze Fashion Editors
Hulp nodig bij het vinden van de perfecte jeans of heb je binnenkort een event waar je een passende outfit voor zoekt? Ons kundige Fashion Editors team is er om je verder te helpen met jouw vragen. Het advies is gratis en geheel vrijblijvend. Ga naar onze Editors pagina om gebruik te maken van deze service.

Online Style Guide
Verbreed in no time je modekennis met de informatie in onze Style Guide, betreffende verschillende lichaamstypes, het opbouwen van een tijdloze garderobe, informatie over het verzorgen van luxe stoffen en nog veel meer.

Blog
Ons blog staat vol interessante info en weetjes over mode, beauty, trends en kledingverzorging. Laat je inspireren - online shoppen wordt voor jou voortaan makkelijker en leuker!

Shop de Looks
Wij geloven in een duurzame en veelzijdige garderobe. Inzicht en inspiratie voor het maken van verschillende combinaties zijn hierbij cruciaal. Ontdek onze verschillende stylingtips op de productpagina of ga naar onze Looks pagina voor alle Shop de Looks en filter op kleur, merk, gelegenheid of look.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 3